На ПГФ відзначили World Food Day та International Day of Climate Action

На жовтень припадає кілька пам’ятних дат, присвячених екологічній тематиці. 16 жовтня відзначається World Food Day, присвячений темам продовольчої безпеки, сталого сільського господарства, боротьбі з голодом, а 24 жовтня –International Day of Climate Action, що має фокус на залученні громадськості й здійсненні конкретних кроків щодо зміни клімату.

З нагоди цих дат, в рамках вивчення дисципліни «Загальне землезнавство» (викладач – к.г.н., доц. А.О. Корнус) та роботи студентської наукової проблемної групи з фізичної географії, картографії та туризму, було проведено тематичний круглий стіл, в рамках якого здобувачі освіти 722 групи спеціальності 014 Середня освіта (Географія) виступили з науковими доповідями, присвяченими глобальним екологічним проблемам, продовольчій безпеці, кліматичним змінам, подоланням відсталості країн.

Меню