Новини факультету

Онлайн лекція з навчальної дисципліни «Картографія з основами топографії» (старший викладач Уманського національного університету садівництва С.І. Кононенко) для студентів 1-го курсу

У рамках академічної мобільності викладачів, що здійснюється відповідно до угоди про співробітництво з Уманським національним університетом садівництва (УНУС), 11 листопада 2021 р. старшим викладачем кафедри геодезії, картографії і кадастру  УНУС проведена лекція з навчальної дисципліни «Картографія з основами топографії» для студентів 711 групи спеціальності 014 Середня освіта (Географія).

Лекція, до якої також долучилися студенти 712 групи спеціальності 106 Географія, була присвячена топографічним зйомкам місцевості, їх класифікації, характеристикам топографо-геодезичних приладів, особливостям змісту топографічних карт і планів. Лектор викладав матеріал супроводжуючи його численними прикладами, активно використовував власний досвід укладання картографічних творів.

Студенти брали активну участь в інтерактивному обговоренні лекційного матеріалу, а наприкінці заняття висловили щирі слова вдячності С.І. Кононенку за цікаву та змістовну лекцію.

Меню