Новини факультету

На природничо-географічному факультеті відбувалася перша в цьому навчальному році вчена рада

30 серпня 2023 року відбулося планове засідання вченої ради природничо-географічного факультету у новому 2023-2024 навчальному році.

Щоденно пам’ятаючи, що ми можемо працювати завдяки ЗСУ, засідання розпочали із хвилини мочання за загиблими захисниками України.

По першому питанню «Про підсумки роботи колективу факультету у 2022-2023 н. р. та основні завдання факультету на 2023-2024 навчальний рік» виступила декан факультету – доц. Людмила Міронець. Вона підвела підсумки складного, враховуючи воєнний стан, але досить продуктивного для ПГФ навчального року. На факультеті відбулися усі заплановані наукові заходи, здобувачі та науково-педагогічні працівники брали участь у програмах внутрішньої та міжнародної академічної мобільності. На факультеті проведено велику кількість профорієнтаційних заходів для майбутніх абітурієнтів. Науково-педагогічні працівники та студенти факультету активно долучалися до волонтерської діяльності та організовували заходи для внутрішньо-переміщених осіб та містян.

Пріоритетним завданням на 2023 – 2024 навчальний рік є розширення участі ПГФ у грантовій діяльності, зокрема у програмах  повоєнного відновлення Сумської області та України, збільшення контингенту іноземних студентів та екоініціативи.

З презентацію звіту можна ознайомитися за посиланням - https://pgf.sspu.edu.ua

На цьому засідання також затвердили плани роботи вченої ради факультету, науково-методичної комісії, наукової роботи факультету та навчально-наукового центру «Ботанічний сад СумДПУ  імені А.С. Макаренка» на 2023-2024 навчальний рік.

З вірою у ПЕРЕМОГУ, працюємо далі на освітньому фронті. 

Меню