Новини факультету

Участь у ХІХ всеукраїнській науковій конференції «Стан і біорізноманіття екосистем Шацького національного природного парку та інших природоохоронних територій»

Кандидат біологічних наук доцент кафедри біології на методики навчання біології І.Р. Мерзлікін взяв участь у ХІХ всеукраїнській науковій конференції «Стан і біорізноманіття екосистем Шацького національного природного парку та інших природоохоронних територій».

Конференція проводилася 7 вересня одночасно у двох форматах: на біологічному факультеті Львівського національного університету та онлайн. У конференції взяло участь 60 представників, головним чином із закладів вищої освіти, наукових та природоохоронних установ. На конференції було заслухано 16 доповідей з актуальних фундаментальних та прикладних питань із зоології, екології, ботаніки, охорони природи тощо. Доповіді стосувалися збереження біотичного різноманіття, моніторингу раритетних та фонових видів на території різноманітних ПЗФ. Окрема увага приділялася впливу війни й бойових дій на різноманітні екосистеми. 

Меню