Новини факультету

Завідувачка кафедри біології та методики навчання біології зустрілась з представниками МАН України

Завідувачка кафедри біології та методики навчання біології СумДПУ імені А.С. Макаренка зустрілася із представниками Сумського територіального відділення МАН України: завідувачкою дослідницько-експериментальним відділом Герасименко Оксаною Валеріївною, а також методистами даного відділу Авраменко Вітою Василівною і Заболотною Юлією Вікторівною.

Під час робочої зустрічі обговорювалися питання підготовки учнів-членів Сумського територіального відділення МАН України до Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Окремо була обговорена можливість виконання подібних проєктів на базі або на матеріалах кафедри біології та методики навчання біології, розглядалися можливості роботи науково-педагогічних працівників у якості керівників, консультантів, а також членів журі ІІ етапу Конкурсу. Наприкінці зустрічі було обговорено питання подальшої співпраці кафедри та відділу.

7 жовтня 2023 року Юлія Іванівна провела онлайн-вебінар для учнів-членів Сумського територіального відділення МАН України на тему «Планування та організація наукового дослідження».

Меню