Новини факультету

Зустріч здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Географія) з представником відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення

22 вересня в рамках вивчення дисципліни «Основи наукових досліджень», а також за сприяння академічній доброчесності викладач кафедри загальної та регіональної географії к.п.н., доцент Король О.М. організувала зустріч студентів 721 і 722 груп із завідувачкою відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Олександрою Іванівною Борисенко.

Зустріч була присвячена використанню програмного забезпечення для перевірки наукових робіт на плагіат. Було підкреслено важливість керуватися, передусім, принципами чесності у процесі проведення наукових досліджень та під час написання і оформлення наукових публікацій.

Олександра Іванівна детально ознайомила студентів із офіційною платформою СумДПУ – StrikePlagiarism, сконцентрувала увагу на нових можливостях цієї програми. Також продемонструвала на прикладах роботу самої програми щодо визначення відсотків коефіцієнтів подібності КП1 і КП2.

Студенти із задоволенням ознайомилися з можливостями цієї програми та були вдячні адміністрації університету і безпосередньо представникам відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення за надані послуги.

Меню