Новини факультету

Підсумкова атестація студентів ОР «Магістр» ЗФН за спеціальністю 014 Середня освіта (Хімія)

На кафедрі біології людини, хімії та методики навчання хімії розпочала роботу екзаменаційна комісія із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ЗФН за освітнім ступенем «магістр» за спеціальністю 014 Середня освіта (Хімія).

Підсумкова атестація проходила дистанційно на платформі Zoom.

До складу комісії увійшли голова – к.х.н., доцент Харченко Ю.В.; члени комісії: завідувачка кафедри к.пед.н. Бабенко О.М. та заступник директора КУ Сумська спеціалізована школа І–ІІІ ст.. № 25 м. Суми Павліченко В.І.; секретар комісії  Супрун І.В.

Підсумовуючи результати підсумкової атестації, члени комісії відзначили актуальність досліджень та високий рівень їх виконання а також належний рівень теоретичної та практичної підготовки студентів освітнього ступеню магістр за спеціальністю 014 Середня освіта (Хімія), що у цілому відповідає вимогам професійної підготовки випускників. Рішенням екзаменаційної комісії студентам присвоєно ступінь "Магістр середньої освіти за предметною спеціальністю Середня освіта (Хімія) та  професійну кваліфікацію «Вчитель хімії. Викладач хімії закладу фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти».

Вітаємо здобувачів магістерського рівня вищої освіти з успішним складанням підсумкової атестації! Бажаємо, щоб кожен з випускників ніколи не зупинявся на досягнутому, уявляв перед собою нові, цікаві й плідні перспективи і мав можливість та сили для їх підкорення.

Меню