Новини факультету

Участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання»

Учасники студентських наукових проблемних груп «Природа геосфер та їх значення в житєдіяльності людини» і проблемної групи з фізичної географії, картографії та туризму Д.О. Герасименко, С.М. Кернос і В.В. Шапошник взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених «Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання».

В рамках діяльності студентської наукової проблемної групи «Природа геосфер та їх значення в житєдіяльності людини» (наук. керівник – к.пед.н., доцент О.М. Мащенко) і проблемної групи з фізичної географії, картографії та туризму (наук. керівник – к.геогр.наук., доцент А.О. Корнус) студентка спеціальності 014 Середня освіта (Географія) Д.О. Герасименко і магістранти спеціальності 014 Середня освіта (Географія) В.В. Шапошник і 106 Географія С.М. Кернос 7 грудня 2023 р. взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених «Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання», що проходила в Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. Для участі в конференції було підготовлено доповіді «Роль природних рекреаційних ресурсів у формуванні туристичної привабливості території Гадяцької територіальної громади Полтавської області" та "Смертність населення регіонів України від онкологічних хвороб».

Меню