Новини факультету

Участь кафедри біології та МНБ у відбірково-тренувальних зборах учасників IV етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад

13-15 лютого на базі КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» відбулися відбірково-тренувальні збори учнів-учасників IV етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад у 2023-2024 навчальному році, у роботі яких взяли участь 70 учнів.

13 та 15 лютого до роботи з учнями-учасниками команд з біології та екології були залучені науково-педагогічні працівники кафедри біології та методики навчання біології.

Завідувач кафедри, к.б.н. Юлія Іванівна Литвиненко провела заняття з учасниками Олімпіади з екології, доценти кафедри, к.б.н. Олександр Володимирович Говорун і к.б.н. Валентина Миколаївна Торяник працювали з учасниками Олімпіади з біології. Заняття проходили в дистанційному форматі, під час яких учні-учасники систематизували свої знання з відповідних предметів, удосконалили вміння розв’язувати тестові завдання і розрахункові задачі, демонстрували вміння підсумувати, узагальнити свої міркування й доводити це загальним висновком, застосовувати теоретичні знання у практичній діяльності. 

За результатами відбірково-тренувальних зборів було сформовано склади команд Сумської області: з екології – 3 учасники, з біології – 6 учасників.

Меню