Новини факультету

Участь викладачів ПГФ в освітньому хабі «STEM/STREAM- освіта: сучасні тенденції та перспективи»

29 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри біології та МНБ Ю. І. Литвиненко, А. П. Вакал й О. В. Говорун взяли участь у роботі вебінару, присвяченому тенденціям розвитку STEM/STREAM-освіти, який проводився в рамках проєкту «Упровадження елементів STEM-освіти: від теорії до практики».

Захід був проведений Центром професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської ради.  Організатором і спікером виступила консультант Центру – Кучерова Алла Миколаївка.

Мета заходу - просування наукових та технологічних дисциплін серед молоді. Вебінар-хаб зібрав педагогів області для обміну досвідом та ідеями. Під час вебінару експерти з різних напрямів STEM-освіти поділилися своїм досвідом та знаннями з учасниками. Були розглянуті актуальні питання в галузі науки, технологій, інженерії та математики, а також обговорені стратегії підвищення ефективності STEM-освіти у сучасній школі. Особлива увага була приділена інноваційним підходам до навчання, використанню технологій у процесі викладання та розвитку креативності учнів.

Меню