Новини факультету

Кафедра біології та МНБ продовжує співпрацю зі стейкхолдерами

21–22 квітня 2024 року в рамках службового відрядження до м. Київ відбулася зустріч члена ради молодих учених СумДПУ імені А.С. Макаренка, лаборанта кафедри біології та МНБ Дубіковської Анастасії із Ковальчуком Олександром Миколайовичем, доктором біологічних наук, старшим науковим співробітником відділу палеонтології Національного науково-природничого музею НАН України, головою ради стейкхолдерів природничо-географічного факультету за спеціальністю 091 Біологія та біохімія.

У ході зустрічі було обговорено питання можливостей поповнення фонду зоологічного музею кафедри біології та МНБ. Також, з метою розробки нових маршрутів навчальних (польових) практик для здобувачів освіти природничо-географічного факультету було відвідано Національний науково-природничий музей НАН України та ряд природно-заповідного об’єктів м. Київ (Ботанічний сад імені академіка О. В. Фоміна, території національного природного парку «Голосіївський» і парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Феофанія»).

Дякуємо Олександру Миколайовичу за співпрацю та підтримку! Продовжуємо активну роботу із залучення стейкхолдерів до розвитку кафедри біології та методики навчання біології та всього природничо-географічного факультету!

Меню