Новини факультету

Організаційна зустріч магістрантів першого року навчання з гарантами освітніх програм та керівництвом ПГФ

У середу, 6 вересня 2023 року відбулася організаційна онлайн-зустріч деканату природничо-географічного факультету, завідувачів кафедр, гарантів ОПП 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014 Середня освіта (Географія), 014 Середня освіта (Хімія), 091 Біологія та 106 Географія із здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання.

На зустрічі також були присутні представники психологічної служби СумДПУ імені А.С. Макаренка та керівник Лабораторії дистанційного навчання СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Під час зустрічі магістрів привітали з початком нового навчального року, розповіли про особливості освітнього процесу в умовах воєнного стану – функціонуванням платформи дистанційного навчання Moodle, електронного розкладу, електронного кабінету студента та про особливості наукової, культурно-масової, проектної діяльності тощо.

Було проведено запис відеозустрічі, а доступ на відео поширений усім магістрантам ПГФ. Кожен, хто не зміг долучитися, зможе переглянути даний запис та успішно підготуватися до нового начального року.

Бажаємо нашим магістрам успішного навчання на другому освітньому рівні, нових наукових пошуків та мирного навчального року!

Меню