Новини факультету

Участь студентки природничо-географічного факультету у програмі «Study tour to Poland»

9 по 19 жовтня 2023 р. участь в академічній мобільності за програмою «Study tour to Poland» у м. Лодзь (Польща) взяла студентка 722 групи природничо-географічного факультету Анастасія ВОЛИНСЬКА, яка навчається за ОПП Середня освіта (Географія. Англійська мова).

Завдяки участі у програмі, Анастасія ознайомилася з особливостями життя в Польщі, механізмами системних змін і модернізації суспільства, різними формами громадської активності, туристичними об’єктами Лодзi та околиць, відвідала Лодзький університет, найбільшу в Лодзі бібліотеку, навчальний простір для позаучбового розвитку дітей, інститут інновацій, де дізналася про можливості, які надає ЄС для студентів з інших країн та ін. Також до програми входили лекції та тренінги пана Jarek Waszczyk, який був координатором та організатором програми.

Організатором Програми є Фонд освіти та розвитку громадянського суспільства, який запросив українських студентів до Польщі з метою представлення різних аспектів життя в Польщі, механізмів системних змін і модернізації, а також досвіду присутності в європейських структурах. Важливим аспектом Програми є знайомство з неурядовим сектором та різними формами громадської активності. Участь у Study tour to Poland допоможе молодим громадянам України активно долучитися до розвитку нашої держави. Це особливо актуально в умовах війни та подальшої відбудови нашої держави після перемоги.

Меню