Новини факультету

Гостьова лекція з методики навчання біології

У рамках роботи ресурсного центру розвитку природничої освіти СумДПУ імені А.С. Макаренка, що функціонує на природничо-географічному факультеті СумДПУ імені А.С. Макаренка, 02 листопада 2023 року к.пед.н., доцент кафедри загальної біології та екології Міронець Людмила Петрівна прочитала гостьову лекцію для студентів та викладачів Донбаського державного педагогічного університету на тему: «Матеріально-технічна база навчання біології та природознавства».

На лекції були присутні: здобувачі освіти по спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), декан факультету фізичного виховання – к.пед.н., доцент Холодний Олександр Іванович, завідувач кафедрою – д.б.н., професор Дичко Владислав Вікторович та доценти кафедри фізичної терапії, фізичного виховання та біології Донбаського державного педагогічного університету.

На лекції Людмила Петрівна схарактеризувала значення і загальну характеристику матеріальної бази навчання біології та природознавства,  вимоги до приміщення та обладнання кабінету біології, вимоги до функціонування навчально-дослідної земельної ділянки, зміст і організацію роботи учнів на навчально-дослідній ділянці та вимоги до охорони праці учнів. Після лекції відбулося її обговорення, відповіді на запитання та обмін думками. Під час лекції Людмила Петрівна використовувала інтерактивні завдання, підготовлені на платформі Mentimeter, дошці Padlet та роботі із мобільними застосунками.

Щиро дякуємо за позитивні відгуки, співпрацю та спільну роботу по підготовці сучасного вчителя.

Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

Меню