Новини факультету

Участь географів у підсумковій конференції проєкту Erasmus+ JMM DIRUT «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні»

З 16-17 листопада 2023 р. науково-педагогічні працівники кафедри Олеся КорнусАнатолій КорнусОлена Данильченко, здобувачі освіти спеціальності 106 Географія 732 гр. Єгор Шило (742 група), Катерина Конюх (762 гр.) і спеціальності 014 Середня освіта (Географія) Жанна Хабленко 731стн група та Ірина Хвораєва (група СОГ-3) взяли участь у підсумковій конференції проєкту Erasmus+ JMM DIRUT “Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні”.

Протягом 25 березня – 17 червня 2023 року викладачі та студенти пройшли навчання на дистанційному курсі “Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні”, Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT) – 2023, що проводився за підтримки Європейського Союзу, зокрема програми ERASMUS+, модуль Жана Моне на кафедрі міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму Запорізького національного університету під керівництвом доцентки цієї кафедри, координаторки проєкту «Erasmus+ JMM DIRUT» Наталі Венгрської. На підсумковій конференції випускники курсу Erasmus+ JMM DIRUT обговорювали напрацювання та результати проєкту, свої здобутки після вивчення курсу, кейсів, ідей та поділилися планами подальшого використання отриманих знань та практичних умінь щодо диверсифікації сільського туризму через креативні індустрії та збалансованість, європейського досвіду та можливостей його імплементації в Україні!

Дякуємо організаторам курсу за цікавий і корисний досвід, який слухачі отримали під час лекцій та практичних занять. Сподіваємося на плідну співпрацю задля подальшого розвитку сільського туризм в Україні!

Меню