Новини факультету

Участь завідувача та здобувачів кафедри біології та МНБ у Міжнародній науково-практичній конференції

15 листопада 2023 р. завідувач кафедри біології та МНБ к.б.н., доцент Ю.І. Литвиненко доєдналася до участі у роботі науково-практичної конференції для науково-педагогічних, педагогічних працівників, аспірантів, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти «Екологія і раціональне природокористування: освіта, наука і практика».

Серед учасників та слухачів конференції також були здобувачі ОР Бакалавр спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) Ірина Степанець та ОР Магістр спеціальності 091 Біологія та біохімія Денис Маслов. Конференція була організована Міжнародною Академією Прикладних Наук в Ломжі (Польща) і Житомирським державним університетом ім. Івана Франка (Україна).

Серед учасників конференції науково-педагогічні працівники та здобувачі Державного біотехнологічного університету, ВСП НУБІПУ "Ніжинський агротехнічний інститут", Вінницького національного аграрного університету, Львівського національного університету природокористування, ЗВО «Подільський державний університет», Навчально-наукового центру "Інститут післядипломної освіти та дорадництва" Херсонського аграрно-економічного університету, Одеського державного аграрного університету та Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Найкращі спікери виступили із доповідями, присвяченими питанням природного відновлення природних угруповань та агрофітоценозів Польщі і України, моніторингу змін екосистем України в умовах військових дій, еколого-економічній оцінці їх наслідків, поділилися досвідом підготовки здобувачів всіх рівнів вищої освіти з використанням сучасних педагогічних технологій. Мова, на якій були проголошені доповіді – українська, а також польська і англійська. У всіх учасників конференції була можливість участі у дискусії, у тому числі і через перекладача з числа польських колег.

За результатами конференції заплановане видання збірник наукових матеріалів, якому будуть присвоєні ідентифікатори ISBN i DOI.

Меню