Новини факультету

На ПГФ тривають заходи з підсумкової атестації

4 грудня 2023 року на кафедрі загальної та регіональної географії у змішаному форматі відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 106 Географія і 014 Середня освіта (Географія) денної форми навчання.

Здобувачі вищої освіти зробили наукові доповіді за результатами наукових досліджень, продемонстрували готовність своїх кваліфікаційних робіт, ступінь та глибину розробки тематики дослідження. У процедурі експертизи кваліфікаційних робіт взяла участь член експертної ради стейкголдерів і працедавців, учитель вищої категорії, вчитель географії та біології Стецьківського ЗЗСО Сумського району - В.В. Рижова. Також було заслухано результати перевірки робіт на плагіат, думку наукових керівників щодо готовності роботи до захисту, призначено рецензентів кваліфікаційних робіт. За результатами засідання всі кваліфікаційні роботи рекомендовані до захисту в екзаменаційній комісії з підсумкової атестації.

5 грудня 2023 року на кафедрі загальної та регіональної географії у змішаному форматі відбувся кваліфікаційний екзамен з біології, методики навчання біології та основ здоров'я у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю і 014 Середня освіта (Географія) заочної форми навчання. Усі здобувачі освіти показали належний рівень знань, склавши іспит з оцінками "відмінно" і "добре". У заслуховуванні відповідей та обговоренні оцінок участь взяв учитель-методист, старший учитель, вчитель географії та біології Ручківської гімназії Петрівсько-Роменської сільської ради Миргородського району Полтавської області В.В. Мовчан.

Вітаємо здобувачів освіти з успішним складанням кваліфікаційного іспиту!

Меню