Новини факультету

Перемога у Загальноукраїнському конкурсі проєктів

16 грудня 2023 у м. Київ відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців VII Загальноукраїнського конкурсу проєктів у сфері освіти дорослих, оголошеного Громадською спілкою "Українська асоціація освіти дорослих" за підтримки Представництва DVV International в Україні.

Мета конкурсу полягала у тому, щоб сприяти розвитку освіти дорослих в Україні та популяризувати її, стимулювати професійну взаємодію провайдерів освіти дорослих, сприяти об’єднанню зусиль, обміну досвідом і поширенню кращих практик та ініціатив, спрямованих на формування суспільства, що навчається протягом життя. 

У номінації “Кращий проєкт з громадянської освіти” перше місце було присуджено проєкту “Be Zero Waste - майстерня”, реалізованому кафедрою біології людини, хімії та методики навчання хімії СумДПУ імені А.С.Макаренка у рамках гранту ГО “Центр громадських та медійних ініціатив” (Zero Waste Kharkiv) за підтримки Calidris та інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів.

Меню