Новини факультету

Реалізована перша програма внутрішньої академічної мобільності з Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка

21.12.2023 року відбулась підсумкова відео-зустріч науково-педагогічних працівників та студентів Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, які були задіяні у програмі внутрішньої академічної мобільності.

Запланований період мобільності - з 18 вересня 2023 року по 19 січня 2024 року.

Студенти факультету природничої і фізико-математичної освіти - Бурчак Тетяна, Школа Роман та Дарковська Аліна, які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Психологія та Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).Природознавство у педагогічному виші м. Глухів, ділилися враженнями від співпраці з викладачами нашого університету – Генкал С.Е. (доцент кафедри біології та методики навчання біології) та Чобанян А.В. (ст. викладач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти). Для проходження академічної мобільності вказані студенти обрали наступні дисципліни – «Вибрані питання природознавства» та «Основи інклюзивного навчання». Відгуки студентів були позитивними, натхненними та рясніли схвальними епітетами щодо професіоналізму та людських якостей викладачів нашого університету. Було встановлено повне взаєморозуміння між учасниками освітнього процесу.

Здобувачі вищої освіти природничо-географічного факультету Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання за освітньою програмою Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Психологія Савіщенко Валерія та Нужненко Аліна реалізували індивідуальну освітню траєкторію через участь у програмі академічної мобільності протягом першого семестру 2023-2024 н. р. Для проходження академічної мобільності наші студенти обрали наступні дисципліни – «Основи наукових досліджень» та «Охорона природи». Їх викладачами на певний час стали Зінченко В.П. та Хлонь Н.В. Студенти нашого факультету підкреслили високий рівень викладання та педагогічних умінь викладачів Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка.

Всі присутні підкреслили, що перший досвід реалізації внутрішньої академічної мобільності був вдалим та виявили бажання продовжувати співпрацю між вишами у цьому та інших напрямках для посилення конкурентоздатності на вітчизняному й міжнародному ринках освітніх послуг та праці.

Меню