Новини факультету

Участь у вебінарі-презентації нового підручника з біології

21 лютого 2024 року д.б.н Леонід Горобець (науковець Національного науково-природничого музею НАН України, автор двох цікавих науково-популярних книжок та блогу Стромата) спільно із ТОВ "видавництво Астон" провів вебінар на тему: “Невідома зоологія – важливі подробиці, які не згадують у підручниках”.

У роботі вебінару взяв участь доцент кафедри біології та методики навчання біології Олександр Говорун.

Під час зустрічі її учасники познайомилися із новим підручником біології для 7 класу, його авторами, серед яких Л. Горобець, Н. Кокар, І. Кравець, Г. Жирська, структурою і змістом підручника, основними темами, що вивчаються. Леонід Горобець також звернув увагу на декілька тем, які мало відомі вчителям біології. Останні активно включилися в їх обговорення і дискусію, наприкінці якої відповіли на питання “А чому так?”, “Як краще пояснити учням, складні моменти в темах”.

По завершенні вебінару за участі понад 150 вчителів шкіл, науковців, викладачів університетів з усієї України обговорили питання предметної підготовки майбутніх вчителів біології, яка заснована на системі фундаментальних наукових біологічних понять.

Меню