Новини факультету

Зібрання членів експертної ради стейкхолдерів природничо-географічного факультету за спеціальністю 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

13.03.2024 року відбулося зібрання членів експертної ради стейкхолдерів природничо-географічного факультету за спеціальністю 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) разом з гарантами освітніх програм, що реалізуються в межах даної спеціальності.

Це освітньо-професійні програми   першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Психологія (гарант - доцент Москаленко М.П.); 014 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини). STEM-освіта (гарант - доцент Вакал А.П.) та освітньо-професійна програма  другого (магістерського) рівня вищої освіти 014 Середня освіта (Біологія, природознавство та здоров’я людини) (гарант - доцент Генкал С.Е.). Відбулося обговорення проєктів усіх освітньо-професійних програм, за якими заплановано здійснювати набір у 2024 році на природничо-географічному факультеті. Стейкхолдери були проінформовані про необхідність перегляду освітньо-професійних програм та внесення необхідних коректив. За результатами обговорення проєктів програм по кожній ОП створено зведену таблицю пропозицій, які були висловлені роботодавцями. За рекомендацією експертів з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, такі зібрання на природничо-географічному факультеті відбуваються щорічно.

Меню