Новини факультету

Профорієнтаційна робота ПГФ у м. Лебедин

6 березня до освітніх закладів міста Лебедин завітали завідувач кафедри біології та методики навчання біології, к.б.н., Ю. І. Литвиненко, доцент кафедри, к.б.н. А. П. Вакал та лаборант кафедри А. В. Дубіковська.

До профорієнтаційного маршруту потрапили 5 освітніх закладів міста: Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3, Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 5, Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 7 та Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А. С. Макаренка. Не зважаючи на численні повітряні тривоги, очні зустрічі зі здобувачами освіти відбулися успішно та продуктивно. У ході профорієнтаційних бесід учні дізналися про важливі аспекти навчання на спеціальностях природничо-географічного факультету: про розміри академічних стипендій, забезпеченість бюджетними місцями, перелік спеціальностей та найголовніше – про можливості працевлаштування після отримання дипломів різних освітніх ступенів. Була поширена інформація про міжнародну співпрацю та мобільність студентів Факультету, матеріальне забезпечення та студентське життя. Здобувачі освіти також були запрошені до участі в учнівських наукових і навчальних заходах, які проводяться на Факультеті, а також до пробного НМТ та Днів Відкритих Дверей Факультету та Університету. Наостанок учні, вчителі та адміністрації закладів освіти отримали рекламну продукцію кафедри біології та МНБ, природничо-географічного факультету та університету.

Щиро вдячні керівництву та вчителям закладів освіти за гостинність і сподіваємося на подальшу співпрацю! Запрошуємо учнівську молодь до вступу на наші спеціальності та здобуття професій із пріоритетних напрямків світової та української науки!

Меню