Новини факультету

Підсумкова конференція з виробничої практики у закладах загальної середньої освіти студентів спеціальності 014 «Середня освіта. Географія»

27 жовтня на кафедрі загальної та регіональної географії відбулася підсумкова конференція щодо результатів проходження виробничої тритижневої практики здобувачами освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 «Середня освіта. Географія».

За попередньою домовленістю під час настановчої конференції студенти 761 групи були розподілені в заклади загальної середньої освіти Сумської області. Серед закладів освіти студентами були обрані наступні заклади: КУ Сумські ЗОШ № 15, 20, 25, «Сумська обласна гімназія-інтернат» м. Суми; а також Зноб-Новгородський ліцей та Волошнівська гімназія.

Університет з цими закладами мав попередньо укладені договори.

На підсумковій конференції студенти повідомили про свої здобутки під час практики та поділилися своїми враженнями від педагогічної діяльності. Також своїми враженнями поділилися методисти, закріплені за здобувачами освіти. Керівником практики були озвучені основні організаційні моменти щодо звітної документації.

В контексті зустрічі було зазначено, що план педагогічної практики виконано в повному обсязі. За час практики студентам вдалося реалізувати всі поставлені цілі і завдання, набути безцінний практичний досвід, дослідити особливості організації навчального процесу в закладах загальної середньої освіти Ця практика посприяла вихованню професійно-значущих, інтелектуальних, моральних, естетичних, рефлексивних якостей, усвідомлення необхідності самоосвіти, вироблення творчого підходу до навчально-методичної роботи, розуміння потреби самовиховання та підвищення кваліфікації

Меню