Новини факультету

Гостьова лекція В. Вертеля «Геологічна будова та історія геологічного розвитку Сумської області» для здобувачів освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Географія) та 106 Географія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

20 березня 2024 р. в рамках вивчення навчальної дисципліни «Географія Сумської області» була проведена гостьова лекція на тему «Геологічна будова та історія геологічного розвитку Сумської області», яку причитав завідувач методичного відділу Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Сумської міської ради, член Українського палеонтологічного товариства Владислав ВЕРТЕЛЬ.

У ході лекції було поглиблено розглянуто особливості геологічної будови та палеогеографії Сумської області. Під час обговорення, лектор актуалізував знання студентів з геології, розповів про геологічні періоди та відклади, які сформувалися в певних умовах. Владислав Вікторович акцентував увагу студентів на геологічних пам’ятках природи, які знаходяться на території Сумської області. Лекція була інтерактивною та викликала жвавий інтерес у слухачів. Дякуємо Владиславу Вікторовичу за цікаву і змістовну лекцію.

Меню