Новини факультету

Участь викладачки кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії  у воркшопі BUP Teachers’ Course

Викладачка кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії к.х.н. Харченко Ю.В. взяла участь у ІІ воркшопі, який проводився в рамках міжнародного стажування BUP Teachers’ Course “Education for Sustainable Development (ESD) in Higher Education” і був організований Åbo Akademi / BUP Finland за підтримки RESCUU цього разу на базі SGH у м. Варшава (Польща).

Учасниками заходу стали викладачі, які працюють в різних галузях та унівеситетах різних країн, зокрема Польщі, Фінляндії, Швеції, Німеччини, Естонії, Літви, Латвії та України. Провідним напрямком воркшопу стало переосмислення навчання і викладання в університеті для 21 сторіччя у контексті концепції сталого розвитку. Під час заходу учасники отримали можливість отримати нові знання та навички з тематики сталості та освіти, насолодитися процесом навчання та творчості, познайомитися з однодумцями та відчути себе частиною спільноти, яка прагне до позитивних змін у світі.

Загалом, участь у воркшопі стала цінним досвідом для всіх учасників, залишивши приємні спогади та мотивуючи до подальших дій у сфері сталості та освіти.

Меню