Новини факультету

Гостьова лекція на тему: «Сучасні інтерактивні технології та авторські підходи до навчання біології в умовах реформування освіти»

3 квітня 2024 року науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти освітніх рівнів бакалавр і магістр спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014 Середня освіта (Географія), 014 Середня освіта (Хімія) природничо-географічного факультету СумДПУ імені А.С. Макаренка долучилися до гостьової лекції Сергія Скрипника, к.пед.н., доцента Хмельницького національного університету на тему: «Сучасні інтерактивні технології та авторські підходи до навчання біології в умовах реформування освіти», яка організована колегами із природничого факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка у рамках проєкту «Запрошені професори».

Цікава особистість пана Сергія тримала увагу слухачів з першої до останньої хвилини зустрічі. Авторські підходи до методики викладання та цікаві практичні розробки точно стануть у нагоді майбутнім учителям біології.

Щиро дякуємо організаторам та лектору за змістовну і цікаву лекцію. Навчаємося протягом життя!

Меню