Новини факультету

Гостьова лекція на тему: «Цифрові інструменти в навчанні біології» від професора Наталії Грицай

9 квітня 2024 року науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти освітніх рівнів бакалавр і магістр спеціальностей 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014 Середня освіта (Географія), 014 Середня освіта (Хімія) природничо-географічного факультету СумДПУ імені А.С. Макаренка долучилися до гостьової лекції Наталії Грицай, д.пед.н., професора, завідувачки кафедри природничих наук з методиками навчання Рівненського державного гуманітарного університету на тему: «Цифрові інструменти в навчанні біології», яка організована колегами із природничого факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка у рамках проєкту «Запрошені професори».

Наталія Богданівна поділилася досвідом навчання за допомогою різноманітних цифрових інструментів. Показала приклади їх застосування у реальному освітньому процесі. Разом із слухачами попрактикувалася у їх використанні. Пані Наталія назвала та продемонструвала такі, які, на її думку, найпростіші та найзручніші для використання.

Щиро дякуємо пані Наталії Грицай та Руслані Романюк за організацію такої потрібної зустрічі. Із відгуків здобувачів освіти звучали такі слова: «Розуміємо, що після нашої Перемоги ми не будемо працювати тільки очно, ще довго буде змішаний формат навчання. Тому знання таких цифрових інструментів та їх  використання допоможе нам організовувати та мотивувати учнів до спільної роботи».

Учитель є вчителем доти, поки навчається сам…

Меню