Новини факультету

Підсумкова конференція з виробничої (педагогічної) практики в закладах фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти здобувачів ОР Магістр спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

27 листопада 2023 року на природничо-географічному факультеті відбулася підсумкова конференція з виробничої (педагогічної) практики в закладах фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти студентів 2 курсу ОР Магістр спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), в якій взяли участь гарант освітньої програми, керівник практики доц. С.Е. Генкал, завідувачка кафедри біології та методики навчання біології доц. Ю.І. Литвиненко, завідувачка відділом практики І.В. Ємець.

На конференції магістранти денної і заочної форм навчання представили результати своєї практики з великим ентузіазмом, розповідали про свої враження. У виступах представлено новаторські ідеї, що свідчить про творчий підхід студентів до реалізації професійних завдань, підкреслює їхній глибокий інтерес та активну участь у вивченні обраної галузі.

Учасники конференції обмінювалися досвідом та найкращими практиками використання методичного інструментарію в освітньому процесі. Обговорення результатів практики сприяло виявленню оптимальних підходів та інновацій у викладанні, що має значення для покращення якості освіти та підготовки майбутніх фахівців. Важливо відзначити, що магістранти успішно виконали програму практики у повному обсязі.

Зичимо творчого натхнення, яскравих перспектив та подальших успіхів на шляху професійного становлення!

Меню