Новини факультету

Захист кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 091 Біологія

18 червня 2024 року на кафедрі біології та методики навчання біології відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 091 Біологія.

Підсумкова атестація здійснювалася публічно у форматі у офлайн. Варто відзначити залучення до роботи екзаменаційної комісії з підсумкової атестації представника експертної ради стейкхолдерів та роботодавців за спеціальністю 091 Біологія − доктора біологічних наук, провідного наукового співробітника Національного науково-природничого музею НАН України Ковальчука О.В.

Кваліфікаційні роботи виконані на високому науково-теоретичному рівні, відзначаються самостійністю суджень, науковою обґрунтованістю, вмінням авторів подавати цілісний виклад теоретичних проблем.

Рішенням екзаменаційної комісії студентам присвоєна кваліфікація бакалавра біології. Вітаємо здобувачів освіти з успішним проходженням підсумкової атестації та бажаємо їм особистих і професійних успіхів, нових звершень під час навчання на магістерському рівні вищої освіти.

Меню