Новини факультету

Урочисте вручення дипломів бакалаврів на Природничо-географічному факультеті 2023

На час навчання наших випускників припало чимало випробувань: і пандемія COVID-19, і початок військової агресії росії проти України.

Але попри всі негаразди, природничо-географічний факультет продовжив освітній процес у дистанційному режимі- проведено всі заняття, практики та підсумкову атестацію.

І ось, нарешті, настав довгоочікуваний момент для наших випускників-бакалаврів – отримання дипломів. Із дотриманням усіх вимог, короткотривале свято відбулося.

Хвилиною мовчання було вшановано загиблих Захисників України та співвітчизників. Адже завдяки мужності Збройних сил України ми маємо змогу навчатись, працювати та і взагалі жити.

12 липня 2023 року на природничо-географічному факультеті відбувся випуск дипломованих фахівців (68 бакалаврів денної форми навчання, з них 29 українських та 39 іноземних студентів) за спеціальностями: «014 Середня освіта (Хімія)», «014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», «091 Біологія», «014 Середня освіта (Географія), «106 Географія».

Урочисте зібрання відкрила та привітала здобувачів першого рівня вищої освіти з успішним завершенням навчання перший проректор, професор Любов Василівна Пшенична. У цей день зібралися рідні та друзі випускників, їхні наукові керівники, завідувачі кафедр, керівництво та голови екзаменаційних комісій.

З теплими словами привітання та висловленням подяки батькам наших випускників звернулась декан ПГФ доцент Людмила Петрівна Міронець.

Щирі слова привітання випускникам-бакалаврам висловили в.о.студентського декана природничо-географічного факультету Валерія Пасько та заступник студ.декана (а в минулому студентський декан ПГФ) Анастасія Дубіковська.

Прозвучали вітання випускникам та вручали дипломи бакалаврам голови екзаменаційних комісій спеціальностей. Дипломи бакалаврам спеціальності 014 Середня освіта (Географія) та 106 Географія денної форми навчання, вручив кандидат географічних наук, доцент кафедри загальної та регіональної географії Анатолій Олександрович Корнус.

Випускникам спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) дипломи вручила голова екзаменаційної комісії, кандидат хімічних наук, ст.викдалач кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії Юлія Володимирівна Харченко.

Вручення дипломів бакалаврам спеціальності  014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) провів  голова екзаменаційної комісії кандидат біологічних наук, доц. кафедри біології та методики навчання біології Анатолій Петрович Вакал.

Також слово взяли «винуватці свята» - від випускників виступила Софія Спасьонова. Софія висловила велику вдячність колективу природничо-географічного факультету та керівництву університету за якісну підготовку, цікаве навчання та теплу родинну підтримку упродовж усього періоду навчання, незважаючи на усі випробування за час навчання.

Впродовж свята гостей і випускників 2023 року привітали своїми виступами активні студентки природничо-географічного факультету - Ірина Степанець з власним віршем «Шлях Перемоги» та Анна Логвин з піснею «Два вікна».

Дорогі Випускники ПГФ!

Ми з деяким смутком та радістю випускаємо Вас у доросле життя, але з вірою та надією в краще, з бажанням зустрітись з усіма Вами в наступному навчальному році у магістратурі! Ми щиро бажаємо усім Вам мирного неба над головою, добра та любові, успішного вступу на освітній рівень «Магістр» та подальшого професійного зростання! Щиро бажаємо Вам не втрачати наполегливості, амбіцій, студентської легкості, не втрачати віру в Перемогу, віру в себе та свої можливості, та бажаємо досягти всіх поставлених цілей!

Пам’ятайте, що Природничо-географічний факультет завжди чекає на Вас!

Тримаємося разом та віримо у Перемогу! Все буде Україна!

Щиро ваш, Природничо-географічний факультет!

Меню