Новини факультету

Зустріч з першокурсниками на ПГФ очно

01 вересня 2023 року в СумДПУ імені А. С. Макаренка відбулась зустріч з першокурсниками природничо-географічного факультету в стінах Університету.

Під час зустрічі студенти познайомились з керівником та фахівцями Центру творчого розвитку та соціально-психологічної підтримки СумДПУ імені А.С.Макаренка, представниками Наукової бібліотеки, керівництвом факультету, кураторами своїх груп та студентським самоврядування ПГФ.

З початком навчання першокурсників привітала декан факультету Людмила Петрівна Міронець. Також пані деканка висвітлила інформацію щодо особливостей навчання в університеті, представила керівний склад факультету, кураторів груп та активне студентство ПГФ.

Начальник відділу разом із фахівцями Центру творчого розвитку та соціально-психологічної підтримки ознайомили здобувачів із можливостями вибору творчих студій (вокальної, театральної, хореографічної), наданні безоплатної психологічної допомоги у формі індивідуальних консультацій, звернень у онлайн-форматі (пошта, анонімний телефон) тощо.

Представники Наукової Бібліотеки СумДПУ імені А.С. Макаренка ознайомили першокурсників із ресурсами бібліотеки, якими можна скористатись на веб-сайті (https://library.sspu.edu.ua) або отримати у відділах бібліотеки.

Студентське самоврядування ПГФ Анастасія Дубіковська, Валерія Савіщенко, Софія Спасьонова, Ірина Шако розповіли першокурсникам про цікаве студентське життя, різноманітні перфоманси, про незабутні практики та екпедиції, традиційні свята на ПГФ та багато цікавинок, а також провели екскурсію по факультету.

Познайомились першокурсники один з одним під час гри "Сніжний ком", яку провели наші активісти.

Бажаємо нашим першокурсникам швидкої адаптації до навчання в університеті, успішного та мирного навчального року!

Меню