Новини факультету

На природничо-географічному факультеті відбулася ІV Всеукраїнська конференція «Освітні та наукові виміри природничих наук»

9 листопада 2023 року на природничо-географічному факультеті Сумського державного  державному педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбулася ІІІ Всеукраїнська наукова конференція «Освітні та наукові виміри природничих наук». У роботі конференції взяли участь понад 70 учасників з багатьох регіонів України. Тематика конференції, представлена у 50 доповідях, охопила широке коло питань щодо таких напрямів як: вивчення та збереження біорізноманіття, екологічна безпека та охорона навколишнього середовища, якість довкілля та здоров'я населення, сучасні питання суспільної географії, фізична географія та природокористування, сучасна хімія та хімічний експеримент, сучасні питання методик навчання природничих дисциплін, історія природничих наук та досліджень.

За результатами роботи укладено електронний збірник матеріалів конференції. Організаційний комітет оголошує щиру подяку всім учасникам наукового заходу!

Меню