Новини факультету

Настановча конференція з виробничої (педагогічної) практики у закладах фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти магістрантів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

6 листопада 2023 року на природничо-географічному факультеті відбулася настановча конференція з виробничої (педагогічної) практики студентів 2 курсу ОР Магістр спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), в якій взяли участь гарант освітньої програми, керівник практики доц. С.Е. Генкал, завідувачка кафедри біології та методики навчання біології доц. Ю.І. Литвиненко, завідувачка відділом практики І.В. Ємець.

 Керівник практики доц. Генкал С.Е. ознайомила здобувачів освіти з метою, завданнями, особливостями виробничої (педагогічної) практики в закладах фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, окреслила особливості педагогічної діяльності у сучасних умовах, терміни звітування та критерії оцінювання. Уточнено індивідуальні завдання практики, які пов’язані з тематикою кваліфікаційних робіт.

Завідувачка відділом практики І.В. Ємець звернула увагу на особливості ведення робочої документації та процедуру захисту результатів практики.

 Завідувачка кафедри біології та методики навчання біології доц. Ю.І. Литвиненко висловила сподівання, що практика пройде успішно, студенти продемонструють високий рівень теоретичної та методичної підготовки.

Зичимо здобувачам освіти успіхів на шляху професійного становлення!

Меню