Новини факультету

Участь у міжнародному BUP Symposium 2023

Програма Балтійського університету (BUP) — один із найбільших університетських проектів співробітництва у світі, в якому беруть участь близько 100 університетів регіону Балтійського моря, які співпрацюють у сфері освіти та досліджень у рамках сталого розвитку та демократії.

BUP SYMPOSIUM 2023 - це платформа, на якій регіональні освітні та дослідницькі спільноти мали змогу зібратися та познайомитись зі своїми колегами з університетів-учасників Програми Балтійських університетів (BUP). Участь у Симпозіумі дала змогу учасникам поширити останні дослідження та розпочати нові дискусії та співпрацю. 

До участі у  BUP SYMPOSIUM 2023, що проходив 7-8 листопада 2023 року в онлайн-форматі, були запрошені викладачі кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії Бабенко О.М., Вакал Ю.С., Харченко Ю.В., доцент кафедри загальної та регіональної географії Корнус А.О. і здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) Мацак С.В. 

На секціях симпозіуму були представлені усні доповіді дослідників із університетів-учасників BUP, зокрема Литви, Латвії, Естонії, Швеції, Фінляндії, Польщі, Німеччини та України. Презентації стосувалися десятьох напрямів BUP, доповідачі мали змогу презентувати ідеї своїх досліджень та проектів, а також знайти нових партнерів. 

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до такої важливої наукової події.

Меню