Новини факультету

Гостьова лекція для Ізмаїльського державного гуманітарного університету

У рамках роботи ресурсного центру розвитку природничої освіти СумДПУ імені А.С. Макаренка, що функціонує на природничо-географічному факультеті СумДПУ імені А.С. Макаренка, 09 листопада 2023 року к.пед.н., доцент кафедри загальної біології та екології Міронець Людмила Петрівна прочитала гостьову лекцію для студентів та викладачів факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету на тему: «Методика використання сучасних інформаційних застосунків у процесі навчання дисциплін природничого циклу».

На лекції були присутні здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) та 014 Середня освіта (Природничі науки), деканеса факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності, доцентка Мізюк В.А., зав. кафедрою технологічної освіти та природничих наук, доцентка Федорова О.В., гаранти освітніх програм.

На лекції Людмила Петрівна схарактеризувала види інформаційних засобів навчання, навела приклади онлайн платформ, які можуть використовуватися у освітньому процесі з навчальною метою та попрактикувалися у використанні мобільних застосунків. Після лекції відбулося її обговорення, відповіді на запитання та обмін думками. Під час лекції Людмила Петрівна використовувала інтерактивні завдання, підготовлені на платформі Mentimeter, дошці Padlet та роботі із мобільними застосунками.

«… Висловлюємо щиру вдячність Міронець Людмилі Петрівні за  цікаву і практико орієнтовану лекцію та сподіваємось на плідну співпрацю  з Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка для подальшого розвитку професійних компетентностей здобувачів освіти, якісної підготовки майбутніх вчителів біології, природничих наук та основ здоров’я» - такий відгук залишили відвідувачі лекції.

Меню