Новини факультету

Викладачі ПГФ – члени журі GENIUS Olympiad Ukraine – 2024

Науково-педагогічні працівники природничо-географічного факультету СумДПУ імені А.С. Макаренка були відібрані організаційним комітетом GENIUS Olympiad Ukraine – 2024 для роботи членами журі у категорії «Наука».

Під час заочного оцінювання та онлайн – захистів членами журі працювали – доктор філософії, старший викладач кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії Юлія Сергіївна Вакал та к.пед.н., доцент, декан природничо-географічного факультету Людмила Петрівна Міронець.

Нагадаємо, що GENIUS Olympiad – це найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щороку проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 р.

Для участі в «Олімпіаді геніїв України» необхідно було підготувати науковий, дослідницький або мистецький проєкт високої якості на екологічну тематику. Проєкти мають привертати увагу до актуальних екологічних проблем України та світу, а також містити ідеї, що допоможуть зменшити негативний вплив людства на навколишнє середовище.

Взяти участь у «GENIUS Olympiad Ukraine» можуть учні 8-11 класів українських закладів загальної середньої освіти, які досягнуть віку 13 років на момент проведення конкурсу «GENIUS Olympiad Ukraine». Підготовка проєкту здійснюється українською або англійською мовою.

У потоці, у якому працювали Юлія ВАКАЛ та Людмила МІРОНЕЦЬ, було захищено більше 30 проєктів юних дослідників з різних куточків України. Віримо, що найкращий проєкт буде достойно представлений на світовому рівні!

Меню