Новини факультету

Завершився конкурс-захист науково-дослідницьких робіт у відділенні наук про Землю Сумського територіального відділення МАН України

23 лютого 2024 року відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів відділення наук про Землю Сумського територіального відділення МАН України.

Наукові роботи манівців оцінювало журі, що складалося з науково-педагогічних працівників кафедри загальної та регіональної географії: секції геології, географії та ландшафтознавства (О.Г. Корнус і О.С. Данильченко) і секції метеорології та кліматології, гідрології, геоінформаційних систем та дистанційного зондування Землі (А.О. Корнус і О.М. Король).

В рамках роботи секцій манівцями було представлено 20 науково-дослідницьких робіт учнів, що були доволі змістовними та цікавими. Щиро вітаємо переможців та учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та їхніх керівників і бажаємо успіхів у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу.

Меню