Новини факультету

Кандидат біологічних наук доцент кафедри біології та МНБ І. Р. Мерзлікін прийняв участь у роботі ХХХІV засідання Західноукраїнського орнітологічного товариства

24 лютого 2024 р. канд. біол. наук доцент кафедри біології та МНБ І. Р. Мерзлікін прийняв участь у роботі ХХХІV засідання Західноукраїнського орнітологічного товариства, яке відбулося на базі біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Присутніми було 32 учасника. Засідання складалося із наукової і організаційної частин. В науковій частині були заслухані доповіді про використання птахотерапії для реабілітації на природі ветеранів, поранених ЗСУ, про вивчення орнітофауни Українських Карпат та окремих регіонів України. Розглядалося питання інвазивних видів птахів, а саме гніздування качки-мандаринки в Івано-Франківську. Під час організаційної частини присутні заслухали звіт Президента про діяльність товариства за 2023 рік, відбувся прийом нових і виключення старих членів Товариства, потім були дискусії, обговорення та планувалася робота на майбутнє.

Меню