Новини факультету

Настановча конференція з педагогічної виробничої практики у ЗЗСО здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 014 «Середня освіта»

2 лютого на природничо-географічному факультеті СумДПУ імені А. С. Макаренка відбулася настановча конференція з педагогічної виробничої практики у закладах загальної середньої освіти для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 014 «Середня освіта. Біологія», «Середня освіта. Географія» та «Середня освіта. Хімія».

У конференції прийняли участь представники кафедр природничо-географічного факультету, а саме: декан, керівники практик, методисти та здобувачі освіти, а також методисти з кафедри педагогіки та психології.

В контексті зустрічі були обговорені основні питання проходження практики. Здобувачів освіти було ознайомлено з цілями, завданнями та особливостями організації навчального процесу в закладах загальної середньої освіти, а також із запланованим обсягом виконання педагогічної практики.

Також під час зустрічі здобувачі освіти отримали детальну інформацію про бази і терміни проходження практики та основні вимоги щодо оформлення документації.

Меню