Новини факультету

Участь у освітньому онлайн-форумі з розвитку soft skills

28-30 березня 2024 року Національний центр "Мала академія наук України" провів масштабний освітній онлайн-форум "Розвиток soft skills в сучасній школі: інструменти, методики, досвіди" для педагогів із усієї України.

Метою форуму був обмін практичним досвідом застосування інструментів та методик розвитку м'яких навичок в освітньому процесі.
Завідувач кафедри біології людини, хімії та методики навчання хімії Бабенко О.М. долучилася до цієї унікальної події, долучившись до низки тематичних заходів: виступів провідних практиків з питань соціально-емоційного навчання, тренінгів і воркшопів із розвитку soft skills, симуляційних занять. Особливий інтерес викликали презентації розробок занять з формування м'яких навичок для різновікової аудиторії.
Під час форуму відбувалися жваві дискусії, обговорення успішних кейсів, підходів і стратегій впровадження інструментів розвитку soft skills в освітній процес. Учасники мали нагоду поділитися власними досвідами та перспективами у цій сфері.
Формування м'яких навичок є надзвичайно важливим для всебічного розвитку сучасних здобувачів освіти. Такі події дозволяють педагогам отримати нові знання, ідеї та натхнення для ефективного впровадження соціально-емоційного навчання".
Здобуті під час форуму знання та матеріали стануть у нагоді для вдосконалення викладацької майстерності, розробки інноваційних методик та активного використання інструментів soft skills під час аудиторних занять і педагогічної практики студентів.

Меню