Новини факультету

Профорієнтаційна робота

Доцент кафедри біології та методики навчання біології, к.б.н., О.В. Говорун відвідав Сумську обласну гімназію-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей, де зустрівся з учнями 10 та 11 класів.

У ході проведеної профорієнтаційної бесіди (очно та параллельно в онлайн конференції) учні дізналися про важливі аспекти навчання на спеціальностях природничо-географічного факультету: про розміри академічних стипендій, забезпеченість бюджетними місцями, перелік спеціальностей та найголовніше – про можливості працевлаштування після отримання дипломів різних освітніх ступенів.

Була також поширена інформація про можливості міжнародної співпраці й академічної мобільності студентів та студентське життя на природничо-географічному факультеті.

Учні та вчитель отримали рекламну продукцію кафедри біології та МНБ, природничо-географічного факультету та університету.

Щиро вдячні керівництву закладу освіти за гостинність і сподіваємося на подальшу співпрацю! Запрошуємо учнівську молодь до вступу на наші спеціальності та здобуття професій із пріоритетних напрямків світової та української науки!

Меню