Новини факультету

Відкрита лекція для учнівської молоді

Програма “Молода генерація Сумщини на 2023-2027 роки”, ініційована Департаментом освіти і науки СумОДА, спрямована на підтримку, супровід і розвиток обдарованих й талановитих представників підростаючого покоління шляхом створення освітніх, соціальних й економічних умов для реалізації їхнього інтелектуального потенціалу й подальшої професійної самореалізації задля розвитку регіону.

Сумським Обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, як обласним координаційним центром реалізації цієї Програми, з 6 по 30 квітня 2024 р. організовано проведення вже другого освітнього інтенсиву для понад 400 обдарованих здобувачів освіти 7-8 класів з різних куточків області. Учні мають нагоду долучитися до циклу онлайн-занять від експертів освітньої галузі (запрошених викладачів закладів вищої освіти, вчителів закладів загальної середньої освіти та педагогів закладів позашкільної освіти).

В рамках реалізації цієї програми 13 квітня 2024 р. доцент кафедри біології та МНБ Говорун О.В. провів два заняття з зоології. 

Меню