Новини факультету

Студентка 633 групи стала однією з учасниць програми академічного менторства «СтудМентор»

Савіщенко Валерія – здобувач освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) стала однією з учасниць програми академічного менторства «СтудМентор».

«СтудМентор» – це програма менторської підтримки від студентів 3–6 курсів для школярів 5–11 класів, організована командою ГО «Навчай для України» за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). «СтудМентор» пропонує унікальний шанс інтелектуального волонтерства та особистісного зростання, водночас сприяючи соціальному розвитку країни. Для студента-учасника не обов’язково мати педагогічну освіту, головне добре знати предмет який будеш викладати та бажання ділитися знаннями з іншими. Команда програми забезпечує методичною підтримкою усіх менторів для їх успішного менторства упродовж 16 занять. Супервізії з координаторами програми та предметні супервізії створюють простір, де студенти-ментори можуть обмінятися власним досвідом, обговорити проблеми та шляхи їх вирішення.

В межах програми «СтудМентор» Валерія спочатку пройшла відбір серед найвмотивованіших студентів, потім – онлайн-курс «Як стати ментором для школяра» на платформі «Дія. Освіта» з отриманням сертифікату та 26 годин інтенсивного онлайн-навчання менторству. По закінченню навчання вона підписала волонтерський договір, згідно якого упродовж наступних 8 тижнів викладатиме навчальний предмет «Хімія» для групи школярів 7 класу, які мають певні освітні втрати з даного предмету.

Бажаємо Валерії успіху!

Меню