Новини факультету

На ПГФ реалізовано програму внутрішньої академічної мобільності

На початку квітня 2024 року, в рамках чинного Договору про співпрацю з Волинським національним університетом імені Лесі Українки, доцентом кафедри загальної та регіональної географії А.О. Корнусом було реалізовано програму внутрішньої академічної мобільності в обсязі 1 кредит ECTS.

Програма академічної мобільності включала зустріч з ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки, яка передбачала підписання міжінституційної Угоди про співпрацю, вивчення особливостей освітнього процесу на географічному факультеті, знайомство з організацією наукової роботи здобувачів освіти, вивчення досвіду практичної підготовки студентів, підготовку й проведення гостьових занять, участь у науково-методичному семінарі, організованому кафедрою економічної та соціальної географії ВНУ імені Лесі Українки.

Висловлюємо щиру подяку декану географічного факультету ВНУ імені Лесі Українки Юрію Барському, завідувачу кафедри економічної та соціальної географії Тарасу Погребському та доценту цієї кафедри Надії Ткачук за організаційну підтримку при реалізації академічної мобільності.

Меню