Гостьові лекції

Кафедра біології людини, хімії та методики навчання хімії

Вебінар «Тренінг як ефективна технологія формування здоровязбережувальної компетентності здобувачів освіти» 13 травня 2024
СумДПУ імені А.С. Макаренка – співорганізатор всеукраїнського вебінару 19 квітня 2024
Гостьова лекція на тему: «Цифрові інструменти в навчанні біології» від професора Наталії Грицай 10 квітня 2024
Гостьова лекція на тему: «Сучасні інтерактивні технології та авторські підходи до навчання біології в умовах реформування освіти» 04 квітня 2024
Здобувачі освіти взяли участь у вебінарах з методики навчання хімії 26 лютого 2024
Гостьова лекція про застосування рідинної хроматографії для розділення сумішей 17 листопада 2023
Відкритий міжуніверситетський лекторій «Професійно-методична підготовка педагога з проблем природничої освіти» продовжує роботу 26 жовтня 2023
Ознайомлення з підручниками для 7 класу НУШ. Природнича освітня галузь 11 жовтня 2023
Гостьова лекція від учителя-практика 28 квітня 2023
Гостьова лекція на кафедрі біології людини, хімії та методики навчання хімії 06 квітня 2023
Ресурсний центр розвитку природничої освіти продовжує серію вебінарів з авторами програм та підручників для НУШ 24 березня 2023
Вебінар з авторкою модельних програм та підручників для природничої освітньої галузі 23 березня 2023
«Як зацікавити учнів вивчати біологію в умовах війни й окупації» – гостьова лекція від Карташової І.І. 20 березня 2023
Природничі науки в НУШ 17 березня 2023
Гостьова лекція на тему: «Медіаграмотність на уроках сучасного вчителя» для студентів ПГФ 15 березня 2023
Вебінари з авторами модельних програм та підручників для НУШ від Ресурсного центру розвитку природничої освіти 15 березня 2023
Гостьова лекція на кафедрі біології людини, хімії та методики навчання хімії 01 грудня 2022
Міжуніверситетський лекторій продовжує свою роботу 21 жовтня 2022
Гостьова лекція від Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка 30 травня 2022
Готуємося до впровадження модельних програм НУШ у базовій школі 25 травня 2022

Меню